6 hetes garancia 2017-06-27T10:31:48+00:00

Vettél már kozmetikumot garanciával?

Hihetetlennek tűnik? Pedig mi bevállaljuk!

6 hetes garantált bőrképjavulás programunkat azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik VALÓBAN szeretnének bőrük állapotán javítani! Ha szívesen elcsábulsz a drogériák akcióira, csili-vili ajándékaira és megrögzött arckrém próbálgató vagy, akkor ez az ajánlat nem Neked szól!

De ha eleged van a rengeteg tégelybe zárt illúzióból és arra vágysz, hogy végre elégedett légy a bőröddel, akkor érdemes végigolvasnod ajánlatunkat!

 6 hetes BőrSzépítő program tartalma:

1. alkalom:

Testre szabott GARANCIA arckezelés: a Te bőröd egyéni igényeinek legmegfelelőbb összetett kozmetikai arckezelés. Ekkor készítünk bőrödről egy ELŐTTE fényképet. (Az arckezelés kedvezményes ára: 9.600,- Ft) A kezelés alatt összeállítunk Neked egy 6 lépéses (4-4 perc reggel és este), 6 kozmetikumból álló teljesen Rád szabott otthoni bőrápoló kúrát, ami ettől a naptól kezdve a mindennapi bőrápoló csomagod. (A 6 kozmetikumból álló otthoni kúra kedvezményes ára 39.000,- Ft)

2. alkalom:

2 héttel az első alkalom után el kell jönnöd egy rövid KONTROLL arckezelésre. (Az arckezelés értéke 8.600,- Ft, de ezt ajándékba kapod tőlünk!) Megnézzük, hogy hogyan reagált a bőröd a kúrára. Előfordulhat, hogy valamelyik kozmetikumodat lecseréljük, de ez már a mi költségünk. A KONTROLL kezelésre magaddal kell hoznod a 6 otthoni arcápolód!

3. alkalom:

4 héttel a KONTROLL kezelés után megnézzük a bőröd és készítünk egy UTÁNA fotót. Ha nem lett jobb és szebb a bőröd, visszafizetjük a termékcsomag árát, a 39.000,- Ft-ot. A maradék kozmetikomokat pedig vissza kell adnod. Nincs vita, nincs magyarázkodás, jó barátokként válunk el!

Az “apró betűs”, de nem eltitkolva!

  • Az első napon, a kezelés után ki kell fizetned a 9.600,- + 39.000,- Ft-ot!
  • A kitűzött, előre egyeztetett KONTORLL kezelésre maximum +/- 2 nap eltéréssel jöhetsz. Ha ezt nem sikerül betartani, akkor nem él a pénz-visszafizetési-garancia (a bőröd, attól még szebb lesz 6 hét múlva!). Egyéb kontrollkezelésre való igényt nem lehet érvényesíttetni!
  • A 2. héten, a kontroll kezelés után termék árát vissza nem adjuk, hanem a terméket szükség esetén egy másikra cseréljük!
    A 6 héten belüli további, általad kívánt kezelések ára nincs benne a programban!

Bármi kételyed, kérdésed támadt, bátran tedd fel a 30/332-9474-es telefonszámon!

Hogy milyen termékekről van szó? Nos, annyit elárulunk, hogy a termékek nem tartalmaznak semmilyen irritáló vagy nem bőrbarát anyagot (parabéneket, kőolajszármazékokat, szilikon olajat, PEG-származékokat, parfümöt, színezékeket, állati eredetű hatóanyagokat, stb.). Sőt, ha nagyon-nagyon érzékeny a bőröd, akkor emulgeáló szerek nélküli bőrápoló programot is össze tudunk állítani Neked!