ANIMI BEAUTY SYSTEM 2017-07-06T13:25:45+00:00

ANIMI Lélekkozmetika

Megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott. Nem számít, hogy honnan jöttél, milyenek a körülményeid és éppen hogy érzed magad.

A Lélekkozmetika szépítő módszereivel önbizalommal ragyogsz, minden helyzetben gyönyörű vagy és legyőzhetetlen.

Az ANIMI LÉLEKKOZMETIKA tudományos bőrápolás, egy 2011-ben levédett módszer, mely segítségével a bőr és a lélek összefüggésein át dolgozunk. Minden egyes kozmetikai munkafázishoz rendelünk egy analóg lelki kozmetikai folyamatot. A testreszabott kezelést úgy állítjuk össze, hogy NE CSAK KOZMETIKAI, HANEM POZITÍV LELKI állapotbeli változást is elérjünk vendégünkön. A Lélekkozmetikában az első perctől az utolsóig minden gondolat, szó és tett a vendég testi-lelki szépségéért van. Más, mint a sima kozmetika vagy a wellness, mert a Lélekkozmetikus a kozmetikai kezeléseken túl, a lelki folyamatokat képes átlátni, és segít a megfelelő mederbe terelni.

A kozmetikus szakmán belül Lélekkozmetikusnak lenni egy specializációt, magasabb szintre emelkedést jelent, a szakember mentális felkészültségét, hozzáállását és hozzáértését jelezve.

A lélekkozmetikában a kezelések folyamán nem csak a külsőddel foglalkozik, hanem a belsőddel is. Hiszen ha belül minden rendben van, akkor az kívülről is látszik. Dinamika, erőteljesség, kisugárzás, összhang, pozitív látásmód ezt nyúltja neked a lélekkozmetika. A hagyományos kozmetikai kezelések mellett sokkal mélyebbre merül, melyhez Te is kellesz. Ez egy közös munka melynek a végén az eredmény káprázatos lesz.
A Lélekkozmetikusokká képzett kozmetikusok tudása nem áll meg a test és a bőr szépségének tüneti kezelésénél. Ennek alapján olyan személyre szabott kezelést állít össze Neked, amelynél tudatos segítséget kapsz akár a mindennapi dolgokkal való megbirkózáshoz, vagy akár akkor is ha a megszépülésed kiteljesedését lelki, vagy gondolati eredetű akadályok, blokkok gátolják. Fantasztikus anti-aging, hisz így a szépség megerősítve, belülről is fakad!
Itt harmóniába kerülsz önmagaddal és jól fogod érezni magad a bőrödben. Mi lehet ennél fontosabb?

A Lélekkozmetika nem akar erőből meggyőzni. Az elért eredmények helyette beszélnek.

A Lélekkozmetikus sikerorientált. Tudja, hogy az elégedett vendég a legjobb reklám, ezért mindent megtesz a céljaidért. – Veled együtt, és nem helyetted!

A Lélekkozmetikus tiszteletben tart, csak akkor és annyiban segít, amennyiben igényled.