ANTI-STRESSZ arctisztító arckezelések 2017-06-28T10:35:46+00:00

ANTI-STRESSZ arckezelések

“A nőnek, aki nem takargatni szeretné bőrproblémáit, hanem meg akar szabadulni tőlük.”

Az anti-stressz arckezelések különböző, anti-aging hatóanyagokkal kombinált arctisztító kezelések. Ajánljuk azoknak a 30 fölötti hölgyeknek, akik bőre még igényli a rendszeres vagy alkalmankénti arctisztítást, ugyanakkor gyengédebb vagy intenzívebb öregedésgátló táplálásra és/vagy feszesítésre, bőrfeltöltésre is szükségük van.

BASIC 30+

Anti-aging arctisztító kezelés HIDRATÁLÓ TÁPLÁLÁSSAL

Hatékony és kompakt 2 az 1 -ben (tisztítás + hidratáló táplálás) megoldás az olyan bőrökre, ahol még szükség van a bőr (inkább mitesszeres, mint gyulladt) rendszeres kitisztítására, de a bőr már igényli az extra táplálást. A liposzómás, fitoszómás hatóanyag-bevitel garantálja az azonnali látványos bőrfeltöltést és bőrmegújulást.

Az arckezelő program fázisai: letisztítás; bőrmegújító hámoldás; bőrpuhító, faggyú lazító koktél; az arc kitisztítása; fertőtlenítés; ultrahangozható nyugtató szérum-pakolás koktél; arc-nyak-dekoltázs masszázs (15 perc) extra hidratáló-tápláló pakoláskoktéllal; lezáró bőrszépítő ápolás.

Időtartam: 100 perc          Ára: 9.600,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arctisztító kezelés (táplálással)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!

LIFTING 35+

Anti-aging arctisztító kezelés FESZESÍTŐ REGENERÁLÁSSAL

Az elfoglalt 35+ nők összetett tisztító, mélyrétegi hidratáló és feszesítő, 3 az 1 -ben (tisztítás + hidratáló táplálás + feszesítés) programja. Már rég kinőttél a tini korszakból, de mégsem sikerült megszabadulnod a mitesszerektől? A mindennapi hajtás és megfelelési kényszer előcsalogatta már arcodon a kor haladtának tüneteit is? Megtisztult, kisimult, megújult bőrérzetre és egy kis kényeztetésre vágysz?

A gyengéd, fájdalommentes kitisztítás és fertőtlenítés után mélyrétegű hatású liposzómákkal gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatóanyagokkal, ultrahangos mikromasszázzsal nyugtatjuk a bőröd. Majd bőrtípusodnak, bőrproblémáidnak legmegfelelőbb pakolás koktélt készítünk, mely hidratáló, bőrfeltöltő és feszesítő hatóanyagbombát tartalmaz. A legérzékenyebb bőröknek is megfelelő masszázskészítményeinkkel valódi megújulás testnek és léleknek a lezáró arc-nyak-dekoltázs masszázsunk. A kezelés végén lenyugodott, sima és feszes bőrrel távozhatsz tőlünk!

Időtartam: 120 perc          Ára: 12.600,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arctisztító kezelés (érett bőrre)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!

ORGANIC RENEW 40+

Anti-aging arctisztító kezelés BŐRFELTÖLTŐ FESZESÍTÉSSEL

4 az 1 -ben (tisztítás + hidratáló táplálás + feszesítés + őssejtes bőrfeltöltés) kezelés az olyan érett bőrökre, ahol még néha-néha szükség van az arc faggyúban gazdag területeinek (homlok, orr, ál) kitisztítására, de elsősorban anti-aging hatóanyagokat kíván a bőr. Az arc kitisztítása és nyugtatása mellett liposzómák-fitoszómák segítségével mélyrétegben tápláljuk, hialuronsavban, ceramidokban gazdag koktéllal hidratáljuk a bőrt. Növényi őssejtekkel támogatjuk a kor miatt megfáradt bőr megújulását, feszesítő arc-nyak-dekoltázs masszázsunk hatóanyagai pedig segítik a kontúrok újraformálását.

Időtartam: 120 perc          Ára: 14.900,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arctisztító kezelés (40+)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!