DERMA CARE arckezelések 2017-08-30T15:46:23+00:00

BELICO DERMA CARE arckezelések

“Imádom, hogy nem kell alapozó alá bújnom!”

Megoldó arckezelések különböző bőrproblémákra. Nyugtató kezelés bőrpirosodásra (ANTI-REDNESS Skin Care), couperose-ra vagy rozaceára hajlamos bőröknek. Pigmentfolt-halványító programunkat (WHITENING Skin Care) kúraszerűen ajánljuk, összehangolt otthoni halványítással. Gyulladáscsökkentő arctisztítás aknés bőrre (ANTI ACNE Skin Care) kortól függetlenül.

BELICO ANTI-REDNESS bőrpirosodásra, couperosera

Nyugtató kezelés BŐRPIROSODÁSRA, COUPEROSE-ra

Egyre több nő hajlamos arcpirosodásra, tágult hajszálerekre, elsősorban az orcákon. Legelső tünet az időszakos bőrpír, amely először pár óráig, majd napokig is tarthat. Megjelenési helye az orcák, orrtő, ál, s idővel egyre tovább marad ott, majd az erek akár gyulladásba is fordulhatnak. Így a kozmetikai probléma (couperosa) orvosi problémává alakulhat (rosacea)!

ANTI REDNESS Skin Care programunk a pirosodásra hajlamos bőrök nyugtató, hidratáló, tápláló arckezelése. A gyengéd, de mégis látványos hatóanyagoknak köszönhetően a kezelés után végre visszatér a problémás bőrök komfort érzete. Irritáló hatás nélkül megújítjuk a bőr felső rétegét, csökkentjük a pirosodást, a kezelés után a bőr hidratált, puha lesz. A szembetűnő hajszálerek elhalványulnak. A tartós eredményesség miatt fontos, hogy vendégünk összehangolt BELICO® otthoni bőrápolással támogassa a bőrt!

Időtartam: 90 perc          Ára: 9.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arckezelés (érzékeny bőrre)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!

BELICO WHITENING pigmentfolt halványító program

PIGMENTFOLT halványító program

Mivel a pigmentáció és a pigmentfoltos bőr ápolása nem csupán „felületi” probléma. A legtöbb nőnek gondot okoz az UV-sugárzással szembeni  védelem és az anti-aging összehangolása, a BELICO® DERMA CONCEPT egy olyan teljes körű, otthoni és szalon, liposzómás, mélyhatású programot fejlesztett ki, ami egy csomagban tökéletes megoldás a fényvédelemre, a foltok halványítására, a szabadgyökökkel szembeni védelemre, a bőr öregedési tüneteinek visszaszorítására, a hidratálásra és bőrtáplálásra!

A gyorsabb halványító eredmény elérése érdekében érdemes az otthoni kúrát hetente egy kozmetikai halványító-bőrmegújító arckezeléssel kiegészíteni. Őszi-téli időszakban mikrodermabrázióval, tavasz-nyári időszakban, illetve vékonyabb bőröknél hidroabrázióval egybekötött E+C vitaminban gazdag halványító kezelést javasolunk!

Időtartam: 90 perc          Ára: 9.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arckezelés (pigmentfolt halványítás)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!

BELICO ANTI-ACNE arctisztítás, pattanásos, mitesszeres bőrre

Gyulladáscsökkentő arctisztítás pattanásos, AKNÉ-s bőrre

Aknés, komedós (olajos vagy korpás seborrhoeás) bőrök alap arctisztító és hidratáló kezelése, széles skálájú hatóanyag kombinációval. Megoldás azon problémás tini vagy érettebb bőrökre, ahol a cél elsősorban a bőr tisztátalanságainak enyhítése, gyulladások csökkentése, a bőr hidratáltságának növelése.

A gyengéd hámoldó és bőrpuhító előkezelésnek köszönhetően a problémás bőr könnyen (akár fájdalommentesen) tisztíthatóvá válik. A gyulladáscsökkentő, összehúzó koncentrátum és faggyúszabályozó pakolás 10-15 perc alatt nyugtatja a bőrt. Az extra hidratálás (hidromasszázs) hatására a bőr kisimul, üdítően tisztává válik.

Időtartam: 100 perc          Ára: 8.900,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arctisztító kezelés (problémás bőr)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!