EXPRESSZ arckezelések 2017-07-06T13:26:58+00:00

EXPRESSZ arckezelések

“Nincs sok időm, de egy gyors feltöltődés még belefér!”

Az EXPRESSZ arckezeléseinket ajánljuk azoknak, akik a sűrű naptár hátulütőjét gyors feltöltődéssel kompenzálnák. Ha elsősorban a lelket feltöltő megpihenés a fontos, akkor válaszd a VITAMINDÚS MASSZÁZS-t! Ha a vitalitással telt fiatalos kisugárzásra van szükséged, akkor érdemesebb a gyors megújulást nyújtó BUSINESS WOMAN programot választani.

VITAMINDÚS MASSZÁZS

TÖBB mint egy szokványos MASSZÁZS

Több mint egy szokványos arc-nyak-dekoltázs masszázs. Kényeztető, energetizáló masszázs, vitalizáló, barrier réteg helyreállító hatóanyagokkal! A kényeztető megszépülésre vágyók lazító programja vitamindús pakolás masszázzsal, anti-aging koncentrátummal!

A BELICO masszírozható, A, B, C, E és F vitaminban gazdag nedvességpótló és sejtmegújító pakolásának oligopeptidjei, anti-aging szérummal dúsítva, segítik a kollagén képződést és támogatják az azt körülvevő támasztó rostokat, lassítják az öregedés tüneteinek kialakulását. A citrusfélék illóolajaitól és a tiszta növényi olajoktól nem csak a bőr, de a lélek is megújul. Sugárzó színt ad az arcnak, mely hibátlan marad egész napon át!

Időtartam: 70 perc

Ára: 7.000,- Ft

BUSINESS WOMAN – gyors fiatalodás

Ha GYORSAN kell elkészülni és fontos a MEGJELENÉS

Ebben nagymester a BELICO DERMA CONCEPT! A hatóanyagok felszívódását és hatékonyságát meggyorsító LNC-komplexnek (liposzómás-nanoszómás-fitoszómás és ceramidos szállítórendszernek) köszönhetően AZONNALI MÉLYRÉTEGŰ hatás a bőrben!

BUSINESS WOMAN expressz programunk gyors enzimes bőrradírt, hialuronsavas-ceramidos hidratálást, botoxszerű feszesítést, vitamindús táplálást és szemkörnyék vitalizálást tartalmaz. Bőrtípusnak megfelelő ápolóval és/vagy BELICO MAKE UP-pal jöhet a “színpad”!
Ajánljuk tárgyalások, prezentációk, fontos üzleti vacsorák, megjelenések előtt!

Időtartam: 50 perc

Ára: 7.000,- Ft

EXCLUSIVE EYECARE – szemkörnyék ránctalanítás

Szemöldök-szempilla formázások KIEGÉSZÍTŐ programjai

HYALURON Lifting Eye Care      2.500,- Ft

Hialuronsavas, peptides szemkörnyék program duzzadt, karikás szemkörnyékre, megereszkedett szemhéjra.

BOTOX LIKE Lifting Eye Care      3.000,- Ft

Mélyrétegű ránctalanító szemkörnyékprogram, botoxszerű feszesítéssel, rózsavízzel.

STEMM CELL Lifting Eye Care      3.500,- Ft

Növényi őssejtes, hialuronsavas, revitalizáló szemkörnyék program az érzékeny, dehidratált, viszkető, húzódó bőrökre.