HYDRA CARE arckezelések 2017-07-06T10:02:49+00:00

BELICO HYDRA CARE arckezelések

“Az érintés minden korban fontos! Ezért szeresd a bőröd!”

A HYDRA CARE kezelések bőrszerkezet javító arckezelések. Kimondattan vízhiányos és/vagy zsírhiányos bőrök vitalizáló, helyreállító kezelései! Ezek a programok nem tartalmazzák az arc kitisztítását (azok az ANTI-STRESSZ arckezelések)!

BELICO HYALURON 25+ a vízhiányos bőrre

Bőrszerkezet javító arckezelés MÉLYRÉTEGŰ HIDRATÁLÁSSAL

Intenzív hidratáló kezelés kis- és nagy molekulájú hialuronsavas szérummal, nedvességmegkötő ceramiddal, mélyrétegi hatású nanoszómákkal és liposzómákkal. Fiatal bőrökre, ahol még nincs szükség az extra feszesítésre, nagyon gazdag táplálásra. A mélyrétegű hidratáló kezelés szépen feltölti és frissíti a bőrt, növeli vitalitását. Napozás, szoláriumozás után egy üdítő hidratáló bomba a bőrödnek. Kiváló alap smink alá is, ha utána este még programod lenne!

Ideális egy fontos esemény előtt az észrevehetően fáradt arcbőr kezelésére!

Időtartam: 90 perc          Ára: 9.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Anti aging (hyaluronnal)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!

BELICO BIO-CERAMID 30+ az érzékeny bőrre

Bőrszerkezet javító arckezelés MÉLYRÉTEGŰ BŐRFELTÖLTÉSSEL

Az érdesen hámló, állandóan szomjazó, feszülő fiatal bőrök nyugtató kezelése. Erősíti, helyreállítja az érzékeny, állandóan nedvességhiánnyal küzdő bőr barrier rétegét. A bőrbeépülő ceramid pótolja az elvesztett nedvességet, illetve megakadályozza a bőr további nedvességvesztését.

A ceramid bőrazonos szerkezete lehetővé teszi, hogy a vízhiányos bőröket ne csak nedvességpótlással, hanem a nedvességvesztés okának megszüntetésével is kezeljük. Azonnali nyugtatás és regenerálás. Ceramid tartalmú otthoni bőrápolással ezt a bőrproblémát 1 hét alatt el lehet felejteni! Az arckezelő program azonnali komfortérzetet biztosít a bőrnek a szemkörnyéken is!

Időtartam: 90 perc          Ára: 9.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arckezelés (érzékeny bőrre)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!

BELICO VITAL 65+ az érett bőrre

Bőrszerkezet javító arckezelés MÉLYRÉTEGŰ LIPIDPÓTLÁSSAL

Az öregedő, mélyrétegű zsír- és vízhiányos bőrök intenzív tápláló arckezelése, mely kiegyenlíti a szemkörnyéki ráncokat és redőket is. A bőrnek, ami már mindent felszív!

50 éves kor felett sem érdemes lemondani a frissítő és kiegyensúlyozó hatású bőrápolásról, hisz az öregedő bőr lelassult bőrműködése még inkább tudatos odafigyelést. Vital 65+ kezelésünk felüdíti és tömöríti a fáradt, tónusát vesztett bőrt, biztosítja az értékes, mély hidratálást. Finomítja a bőr egyenetlenségeit, így azonnali puhaságot és selymességet ad. A kezelésbe beépített anti-aging és regeneráló hatóanyagos arc-nyak-dekoltázs masszázs valóságos lökés a bőr vitalitásának.

Időtartam: 90 perc          Ára: 9.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Arckezelés (vitalizáló)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!