LIFT REPAIR bőrfeszesítő arckezelések 2017-06-27T10:58:27+00:00

BELICO LIFT REPAIR arckezelések

“Az idő múlását csak én érzékelem, a bőröm nem!”

A LIFT REPAIR programok kényeztető anti-aging arc-nyak-dekoltázs programok szemkörnyék ápolással. A gyengédebb BELICO Lifting és az intenzívebb hatóanyag koktélt tartalmazó BELICO Botox Like vagy BELICO Luxury Skin Repair változatokkal!

BELICO ANTIOXIDANT 30+

Kényeztető FESZESÍTŐ ANTIOXIDÁNS kezelés

A 30+ bőrök feszesítő arckezelése, ránctalanító, bőrsimító szemkörnyék ápolással. Csökkenti a mimikai ráncokat, fokozza a bőrben a kollagén termelést. A gyengéd bőrmegújító hámlasztás és az extra hámoldó peeling után mélyrétegben töltjük fel a bőrt feszesítő és anti-aging hatóanyagokkal, és a nélkülözhetetlen antioxidánsokkal: E, A és C-vitamin.

A vitamindús táplálás segít megerősíteni a bőr önregeneráló folyamatait. A hidratáló relax álarc hatására a bőr a kezelés után napokkal is feltöltöttebb marad. Ezt a kezelést ajánljuk olyan 30 feletti hölgyeknek, akik az öregedés első tüneteit a tudatos mindennapi anti-aging bőrápolás mellett egy kényeztető, mélyrétegű feszesítéssel is kiegészítenék. De bármely kiemelt esemény előtt az alkalmi smink is még látványosabb lesz tőle!

Időtartam: 90 perc          Ára: 9.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Anti aging (hyaluronnal)”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!

BELICO BOTOX LIKE 35+

Exkluzív kényeztető BOTOXSZERŰ FESZESÍTÉS

Plasztikai sebészeti beavatkozás nélküli alternatívát kínálunk a mimikai ráncok hatékony eltüntetésére, illetve a ráncok mélységének csökkentésére, a bőr fiatalságának, feszes tónusának megőrzésére. A BELICO feszesítő, anti-aging “koktél” titka: liposzómába kapszulázott peptidek, melyek elősegítik a kollagénrostok rugalmasságának megőrzését, csökkentik a mimikai ráncok mélységét. Hatása a botoxhoz hasonló, de maximálisan bőrbarát hatóanyag, káros mellékhatások nélkül.

Ezen kívül a koktél a kozmetikai ipar leghatékonyabb nedvességpótló és bőrpuhító hatóanyagait tartalmazza. A program része egy exkluzív szemkörnyék pakolás, mely azonnal helyreállítja a szemkontúr üdeségét. Benne L-carnitin, koffein, sejtaktivitást, kollagénszintézist javító matrixpeptidek, hialuronsav és a nélkülözhetetlen bőrvédő vitaminok. A kezelés végére az arc tökéletesen tónusossá válik. Azonnali, láthatóan határozott feszesítő hatás.

Időtartam: 120 perc          Ára: 14.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Anti aging exkluzív kezelés”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!

BELICO LUXURY SKIN REPAIR 40+

Exkluzív feszesítő NÖVÉNYI ŐSSEJTES BŐRAKTIVÁLÁS

Az igényes, érett, rugalmasságát vesztett, megfáradt bőrök exkluzív kényeztető kezelése. A ráncok mélysége szemmel láthatólag azonnal csökken, a bőr hidratáltsága ugrásszerűen megnövekedik. A bőr megfiatalodik, sugárzóbb és frissebb lesz, felülete finomabb, egyenletesebb és feszesebb. Javul a bőr regenerációs képessége. A kezelésben lévő tripeptidek serkentik a kollagén-termelődést, a FEC-liposzómák pedig javítják a bőr mikrokeringését. A bőr feszesebb és üdébb lesz, a mimikai ráncok csökkennek, a kontúrok újra feszesek lesznek.

A látvány azonnali, a hatás hosszan tartó! Az itt alkalmazott növényi őssejteket szabadalmaztatott, biotechnológiai szempontból nagyon körülményes eljárással nyerik, nagyon magas tisztaságúak és kiemelkedő hatékonyságúak. A liposzómába és ceramidba kapszulázott, nagy hatékonyságú hialuronsav molekulák hatására, már 3 órával a használat után, akár 40 százalékkal csökkenthető a ráncok mélysége.

Időtartam: 100 perc          Ára: 16.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd az “Anti aging exkluzív kezelés”-t! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!