MEZOTERÁPIA tű nélkül 2017-08-30T15:48:27+00:00

Tű nélküli MEZOTERÁPIÁS arckezelések

“Ahol az innovatív technológia a legfejlettebb hatóanyag kombinációkkal találkozik.”

Ajánljuk azoknak a 30 fölötti hölgyeknek, akik rajonganak az innovációs elektro-kozmetikai gépi arckezelésekért. A legújabb technológiákat nálunk a leghatékonyabb bőrfeltöltő és bőrfiatalító hatóanyagkoktélokkal vehetik igénybe. Mint minden egyéb bőrépítő programunkban – az elektroporáción alapuló arckezeléseinknél is – a hangsúly a hatóanyagok tisztaságán, hatékonyságán, a látványos eredményen és a bőr egészségén van. A mezoterápiás kezelések kedvezményes kúrák keretében is elérhetőek!

MESO Peptid

Tű nélküli mezoterápiás arckezelés ANTI-AGING PEPTIDEKKEL

MESO PEPTID kezelésünk a MESOTICA intelligens peptidjeire épül. A MESOTICA által a tű nélküli mezoterápia új értelmet nyer: az eddig ismert hatóanyagok (DMAE, hialuronsav, organikus szilícium, A, C, E vitaminok) mellett a peptidszintetizáció révén effektív szérumok, anyagok felhasználásával új fejezetet nyit a kozmetika történetében.

A peptidek bizonyítottan 5-10% feletti koncentrációnál kezdenek el szemmel érzékelhetően is hatni.A MESOTICA ezért alacsony hatékonyságú peptid koktélok helyett azonnali látványt biztosító extra magas koncentrációjú speciális peptid szérumokkal dolgozik.

A mezoterápiás kezelés során különböző, nagy hatékonyságú, kollagéntermelést aktiváló peptidekkel fiatalítjuk az arc bőrét. Testre szabottan, helyileg kezeljük az arc-nyakdekoltázs bőrén megjelenő különböző elmélyült mimikai ráncokat: szemkörnyéki szarkalábakat,sötét karikákat, száj körüli, orrtő melletti “buldog” ráncokat, az elmélyült homloki “mérges” és “gondolkodó” ráncokat. A nagy koncentrációjú peptidek azonnal beindítják a bőrfiatalító folyamatokat. A botoxszerűen működő, izom-összehúzódásokat megakadályozó peptidek pedig azonnal ellazítják és simítják a berögzült mimikából eredő ráncokat.

A kezelés extra szemkörnyékprogramot, lazító arc-nyak-dekoltázs masszázst tartalmaz.

Időtartam: 120 perc          Ára: 19.500,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd a “Gépi kezelés elektroporációval”-t vagy a “Tű nélküli mezoterápiát”! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!

PEEL & GO

Azonnali feszesítő és bőrmegújító arcprogram

45 perces Mesotica arckezelés, mely akár egy ebédszünetbe is belefér!

A 35+ bőrök extra gyors bőrmegújító, feszesítő és bőrfeltöltő programja.

Amit a program tartalmaz:
– 2 rétegű UV-barát, anti-aging hatású bőrmegújító peeling
– rögtön feszesítő, kombinált, intelligens peptidkoktél
– azonnali látványt garantáló mélyrétegű hidratálás
– botoxszerű szemkörnyék feszesítés
– tápláló ceramidos bőrfeltöltés

Időtartam: 45 perc          Ára: 9.400,- Ft

Ha online jelentkezel be, a kozmetikai szolgáltatások közül válaszd a “Gépi kezelés elektroporációval”-t vagy a “Tű nélküli mezoterápiát”! A részleteket a bőröd függvényében kezelés előtt egyeztetjük!