Mélyebben hat 2017-07-06T14:54:20+00:00

Mit jelent az, hogy mélyebben hat?

Mi nők sok mindent hajlandóak vagyunk magunkra kenni, amiről elhitetik velünk, hogy fiatalosabbá teszi bőrünket. De ezek az ígéretek, illúziók egy “apró” tudományos, bőrgyógyászati tényt elhallgatnak előlünk:

A BŐR FELADATA, hogy védje belső, létfontosságú szerveinket (szív, máj, tüdő stb.) az azt veszélyeztető anyagoktól! A bőr feladata leegyszerűsítve, hogy NE ENGEDJEN BE KINTRŐL SEMMIT SEM! Éppen ezért, nem szívódik fel rajtunk a fürdővíz a kádból, a tengervíz, a kávé, amit magunkra öntünk, stb..

Ugyanígy nem szívódnak fel az egyszerű arckrémek sem!

Ezt a védekező funkciót a bőr védőgátja (barrier réteg = hidrolipid réteg + epidermisz) látja el! A szépségipar legnagyobb kihívása, hogy kozmetikumaival, ígéretes gépeivel, ezt a védő funkciót áttörje. Utána pedig a bőr mélyebb rétegeibe, a bőrmegújulás helyére, tápláló, fiatalító, védő stb. hatóanyagokat juttasson.

A kozmetikai arckezelések során a különböző elektro-kozmetikai gépek egy pillanat idejéig átjárhatóvá teszik a bőrt, így a gép segítségével hasznos (sajnos gyakran azonban akár káros) anyagokat tudnak a bőrbe juttatni.

A világ kozmetikai cégei közül azonban egy maroknyi, köztük a BELICO DERMA CONCEPT, olyan liposzómás-fitoszómás hatóanyag szállító rendszerre épül, mely átjut a bőr védekező falán. Segítségével a KOZMETIKUMOK HATÓANYAGAI GÉPEK NÉLKÜL IS ELÉRIK A BŐRMEGÚJULÁS HELYÉT. Kozmetikai gépekkel együtt hasznosítva pedig megsokszorozzák a kezelések hatékonyságát és eredményességét!

Miért csupán egy maroknyi cég használja ezt a rendszert?

  1. Mert a kozmetikumok összeállítása nagyon hosszú és költséges kutatómunkát igényel!
  2. A kozmetikumok nem tartalmazhatnak irritáló hatóanyagokat, hisz ezzel a szállítórendszerrel rossz hatóanyagokat is juttathatunk a bőrbe!
  3. Irritáló tartósítószerek nélkül kell hosszútávon megoldani a kozmetikumok tartósítását!
  4. Irritáló parfüm és illatanyag nélkül kell megoldani a kozmetikumok kellemes illatát!
  5. Sokkal könnyebben eladható az a termék, aminél az értékes hatóanyagok helyett, ugyanazt az összeget a gyártó a külcsínre költi. Lásd dizájnos csomagolás, világméretű kampányok celebekkel, stb.

Könnyebb így vásárlási lázba hozni a tömegeket, mint megtanítani nekik a bőr működését, illetve a kor haladtával belőle hiányzó anyagok pótlásának módját.

Bőrápolás garanciával

Cégem (a MAKADÉMIA Kft.) a BELICO DERMA CONCEPT kizárólagos magyarországi forgalmazója, több mint egy évtizede márka- és termékfüggetlenül tanítja a bőrápolással foglalkozó szakembereknek a kozmetikumok jó és rossz hatóanyagainak hatásmechanizmusát, a hatóanyagok elemzését.

A MAKADÉMIA ANTI-AGING STÚDIÓ célja, hogy a gondolkodó bőrápolást igénylő mindennapi nőknek is megmutassa és bebizonyítsa az egészséges és látványos mélyrétegű bőrápolásban rejlő hihetetlen lehetőségeket! Mi már tudjuk, hogy a bőr működését dermatológiailag alátámasztó hatóanyagokból készült szalon kozmetikumokkal és otthoni bőrápolással elérhető, hogy a nő elmondhassa, amikor belenéz a tükörbe:

“Ilyen jó még nem volt a bőröm!”

(A szlogent köszönjük a kezelések után tükörbe néző több ezer magyarországi BELICO felhasználónak!)

Ígéreteinkre garanciát merünk vállalni! Szeretettel várlak ANTI-AGING STÚDIÓNKBAN!

Bruchmann Zsuzsa, ügyvezető, a BELICO DERMA CONCEPT kizárólagos magyarországi forgalmazója